ΤΡΙΠΟΛΗ. Αυτοψία σε έργα πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης (17/3/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Πρόκειται για έργα τα οποία έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί εδώ και 10 χρόνια. Για εμάς η κύρια προτεραιότητα είναι τα χωριά μας.

Φροντίζουμε για όλα τα χωριά, στο μέτρο των οικονομικών δυνατότητων μας, προκειμένου να γίνονται έργα, σε συνεννόηση με τους Προέδρους, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών και την παραγωγική δραστηριότητα.

Σε όλη τη διάρκεια αυτής της 4ετίας, θα στηρίξουμε τα χωριά μας, παράλληλα με την πόλη. Τα προηγούμενα χρόνια, τα χωριά είχαν μείνει πολύ πίσω, συγκριτικά με την Τρίπολη κι αυτή την αδικία προσπαθούμε να την άρουμε.

Έργα με χρήματα από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες θα γίνουν σε άλλες κοινότητες του Δήμου Τρίπολης.

Είναι δέσμευση μου ότι τα έργα στη Δόριζα, θα υλοποιηθούν κανονικά».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Δόριζας, Κώστας Λυμπερόπουλος, είπε ότι πρόκειται για έργα που είχαν μελετηθεί εδώ και μία δεκαετία και «ευτυχώς υλοποιούνται τώρα», ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο και παρακάλεσε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.