ΠΑΤΡΑ. Θα θυμούνται για καιρό το περιστατικό οι κάτοικοι στην περιοχή της οδού Σολωμού στην Πάτρα όπου γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι της.

Για αρκετή ώρα η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, στη συμβολή των οδών Σολωμού και Δημητρίου Υψηλάντου κλαίγοντας και ουρλιάζοντας και απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Μάλιστα, πετούσε αντικείμενα μέσα από το σπίτι της προς τον δρόμο. Οι γείτονες φοβούμενοι μην κάνει πράξη τις απειλές της κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Οι αστυνομικοί είδαν τη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, να φωνάζει και να επιχειρεί να ανέβει στα κάγκελα για να πέσει στο κενό.

Με αστραπιαίες κινήσεις οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να μπουκάρουν - μέσα σε δευτερόλεπτα - στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, να βγουν στο μπαλκόνι και να την ακινητοποιήσουν λίγο πριν πέσει στο κενό.

Στο σημείο είχε προλάβει και είχε φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου ανέλαβε τη διακομιδή της.

Ο Χάρης Τσίτσικας, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στους αστυνομικούς: «Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του περιπολικού της Άμεσης Δράσης και την Ομάδα Δίας για την πράξη τους αυτή που ξεφεύγει από τα στενά όρια του καθήκοντος. Αυτή είναι η Ελληνική Αστυνομία όσο και αν κάποιοι προσπαθούν μεμονωμένα περιστατικά να τα αναγάγουν σε κανόνα.»