ΠΑΤΡΑ. Δάκρυα στην Πάτρα για ένα βρέφος μόλις 7 μηνών. Η οικογένεια που έχασε το δεύτερο παιδί της, ανεβαίνει έναν Γολγοθά που φαντάζει ατελείωτος…

Το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίων Αγγέλων θα γίνει η κηδεία του βρέφους 7 μηνών της οικογένεια Δασκαλάκη. Η νεκροψία που διενεργήθηκε δεν έδειξε κάτι ξεκάθαρα όσον αφορά τα αίτια του θανάτου.

Η τελευταία ανάρτηση της μητέρας της 7 μηνών Ίριδας, συγκλονίζει. Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου….χθες έβλεπα το βίντεο που ανάρτησε η υπέροχη μαμά σου… χαμογελασα στα σκερτσα σου… σήμερα στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή μαθαίνω ότι έχασα εσένα….μικρο μου ουράνιο τόξο…μικρή μου Ίριδα… Η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα…»!

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο αιφνίδιος θάνατος του 7 μηνών κοριτσιού βύθισε στο πένθος και στον θρήνο την Πάτρα ειδικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως αυτό είναι το δεύτερο παιδί που χάνει η οικογένεια τα τελευταία δυο χρόνια.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς που έχασαν ακόμη ένα κοριτσάκι ενώ το πρωί της Δευτέρας διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και η αιτία θανάτου του μικρού κοριτσιού δεν είναι σαφής. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις για να διαπιστωθεί για ποιον λόγο το άτυχο βρέφος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Συλλυπητήρια από τον Δήμο Πατρέων

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του 7 μηνών βρέφους της οικογένειας Δασκαλάκη, εγγονή της εργαζόμενης στον Κοινωνικό Οργανισμό κυρίας Ελένης Λεγάτου.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι στον ΚΟΔΗΠ, απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στην Ελένη Λεγάτου και στην οικογένειά της για την απώλειά τους.