ΣΚΑΛΑ. Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ευρώτα, συλλυπείται την οικογένεια του εκλιπόντος Δημητρίου Φιφλή για την μεγάλη απώλεια και συγχρόνως την ευχαριστεί για τη δωρεά της, 600€,εις μνήμην του:

«Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ευρώτα, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για την απώλεια του Φιφλή Δημήτριου και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του, και τους συγγενείς του.

Ο αποχωρισμός είναι μια δύσκολη και επώδυνη διαδικασία και ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και παρηγοριά στην οικογένεια του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια του, τους συγγενείς και τους φίλους του για το περίσσευμα ψυχής που επέδειξαν σε αυτές τις ανείπωτης οδύνης τους στιγμές και πρόσφεραν την αγάπη τους στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ευρώτα με τη δωρεά των 600 ευρώ εις μνήμην του αγαπημένου τους προσώπου.

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία, την αλληλεγγύη και επιβεβαιώνει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ευρώτα».