ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το θύμα τον προσέβαλε και γι' αυτό τον σκότωσε. Ο ηλικιωμένος φαίνεται σε βίντεο να φτάνει έξω από το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με ένα και να μπαίνει μέσα μέσα σε αυτό κρατώντας ένα περίστροφο.

Πυροβόλησε τον υπάλληλο με την βολίδα να πετυχαίνει σε κοιλιακή χώρα τον υπάλληλο στη συνέχεια ο δράστης βγήκε σε κεντρικό δρόμο της Κυπαρισσίας.

Πήγαινε πάνω κάτω φαινόταν να είναι ψύχραιμος και μετά από λίγη ώρα στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 39χρονο άνδρα δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Για ένα λογαριασμό 170 ευρώ πήγε στο συγκεκριμένο κατάστημα ο ηλικιωμένος για να διαμαρτυρηθεί. Ο ηλικιωμένος πήγε λοιπόν να ζητήσει διακοπή του συμβολαίου 170 ευρώ είχε έρθει ως λογαριασμός του κινητού τηλεφώνου και ζήτησε να γίνει η διακοπή.

Φαίνεται ότι ο 39χρονος του είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε μετά από λίγο με το ταξί και με το όπλο στο χέρι εκτέλεσε τον 39χρονο.

Από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι από τη στιγμή που πήγε στην αστυνομική διεύθυνση μεσσηνίας και συγκεκριμένα στην ασφάλεια Καλαμάτας ότι ήταν ζήτημα τιμής, επειδή τον προσέβαλε ο υπάλληλος έπρεπε να τον σκοτώσει.