ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε δήλωση προχώρησε σήμερα ο Πέτρος Τατούλης σχετικά με συνέντευξη που έδωσε σε ραδιόφωνο το τέως μέλος της παράταξής του Γιώργος Οικονόμου.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Τατούλης αναφέρει:

«Ως επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» έχω την ευθύνη να απαντήσω στις ανόητες και προσβλητικές για εμένα δημόσιες δηλώσεις (στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης) του τέως μέλους της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Γιώργου Οικονόμου.

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και εγώ προσωπικά νιώθουμε υπερήφανοι για το έργο που παράξαμε ως Περιφερειακή Αρχή και φυσικά μετεκλογικά πολύ σύντομα αντιληφθήκαμε ότι η ιδιοτελής συμπεριφορά του κ. Οικονόμου δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας.

Χαίρομαι που ανεξαρτητοποιήθηκε γιατί σίγουρα στην παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» ήταν ένα ξένο σώμα.

Ψεύδεται ο κ.Οικονόμου όταν ισχυρίζεται ότι ουδέποτε διαφωνήσαμε και λυπάμαι πολύ για την ανήθικη και δειλή συμπεριφορά του.

Τον καλώ να σταματήσει επιτέλους αυτή την κακόγουστη «φαρσοκωμωδία» και του απαντώ ξεκάθαρα ότι τις φιλοφρονήσεις και τα δήθεν καλά του λόγια ούτε τα ανέχομαι, ούτε τα αποδέχομαι.

Σε ό,τι αφορά την αιτία που τον οδήγησε στην προδοσία και στη δήθεν ανεξαρτησία, γνωρίζουμε πολύ καλά και εγώ και τα μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» και φυσικά οι Κορίνθιοι πολίτες ότι αφορούν το πλήθος των αναθέσεων προμηθειών, επίπλων κτλ. από τον κ.Νίκα χωρίς διαγωνισμό σε εταιρείες συγγενών του Α’βαθμού.

Η προδοσία του έγινε καθαρά για λόγους οικονομικών του συμφερόντων και συμπληρώθηκε με την αποκάλυψη ότι πλέον έχει ενταχθεί στους αρεστούς του κ.Νίκα ως εντεταλμένος σύμβουλος του!!

Είναι πολιτικά άνανδρο και ευτελές ο κ.Οικονόμου να προσπαθεί να μας πείσει ότι ο λόγος της προδοσίας του ήταν η Ντίνα Νικολάκου, την οποία και ιδιωτικά και δημόσια επαινούσε για τη δυναμική της παρουσία και την αγωνιστικότητα της.

Με το απύθμενο πολιτικό θράσος και την αλαζονεία που διαθέτει δεν αισθάνεται ίχνος ντροπής να επιτεθεί στους συνυποψήφιους του Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Κορινθίας και φυσικά δεν διστάζει να αυτοθαυμάζεται γιατί… όπως δηλώνει είναι …έξυπνος!

Κύριε Οικονόμου, αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, να είσαι σίγουρος πως τα μέλη της παράταξης μας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου» στην Κορινθία θα σε εμποδίσουν στο έργο σου (!) για την υλοποίηση της επιθυμίας του κ.Νίκα να κατασκευαστεί Διοικητήριο στην Ποσειδωνία, με δεδομένο όπως γνωρίζεις πολύ καλά η τοπική κοινωνία και οι θεσμικοί φορείς του Δήμου Κορινθίων είναι κάθετα αντίθετοι.

Καληνύχτα σας κ.Οικονόμου.

Υγ1.

  • Προκαλούμε τον κ.Οικονόμου να μας απαντήσει πόσο είναι το ύψος των αναθέσεων που έχει λάβει από τον κ.Νίκα, εταιρεία συγγενικού του προσώπου Α’βαθμού;
  • Πώς ερμηνεύει ο κ.Οικονόμου το γεγονός ότι ο κ.Νίκας την επίπλωση του νέου κτηρίου επί της οδού Ναυπλίου 57, την προμηθεύτηκε από εταιρεία συγγενών του Α’βαθμού από την Κόρινθο και δεν επέλεξε επιχειρήσεις από την Αρκαδία και την Τρίπολη;

Υγ2. Σε ό,τι αφορά το …«αίμα» που έδωσε στον κ.Τατούλη, τον ενημερώνουμε ότι ο κ.Τατούλης ουδέποτε χρειάστηκε να υποβληθεί σε «μετάγγιση αίματος».

Υγ3. Αλήθεια κ.Οικονόμου εσείς σε ποιο κόμμα ανήκετε;»