ΓΥΘΕΙΟ. Το γεγονός της απουσίας τηλεοπτικής κάμερας και συνακόλουθα τηλεοπτικής κάλυψης, από τη συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γ. Αμυρά και τον γ.γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κ. Αραβώση, για το θέμα των δασικών χαρτών, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ανατ. Μάνης, στηλιτεύει η δημοτική παράταξη «Ενωτική Κίνηση Μάνης», του Τζανέτου Φιλιππάκου.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, «…σε αντίθεση με την άκρως δημοκρατική διαδικασία, στο δημαρχείο της Δυτικής Μάνης!».

Ο κ. Φιλιππάκος αναρωτιέται:

«Θέλουν κάποιοι να κρύψουν κάτι;».

Η τοποθέτηση εκ μέρους της Ενωτικής Κίνησης Μάνης:

«Καλωσορίζουμε και χειροκροτούμε την επίσκεψη του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεωργίου Αμυρά, καθώς και του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνου Αραβώση, στην Μάνη.

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, η επίσκεψη τους, που έγινε με δική τους πρωτοβουλία, μόνο καλά αποτελέσματα, - για τα χρόνια ιδιοκτησιακά προβλήματα, που ταλανίζουν τον λαό της Μάνης, - πιστεύουμε ότι θα φέρει.

Ακούσαμε με προσοχή, τα όσα ανέφερε ο κ. Υφυπουργός και ο κ. Γενικός Γραμματέας στις συναντήσεις τους τόσο στην Δυτική όσο και στην Ανατολική Μάνη.

Είδαμε πρόσωπα και εκφράσεις που θέλουν να δώσουν λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα!

Εκδήλωσαν μάλιστα πέραν των άλλων και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη των σπανίων ιστορικών μονοπατιών της Μάνης, θέμα που τέθηκε από τον κ. Φιλιππάκο.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η απουσία τηλεοπτικής κάμερας από την τόσο σοβαρή σύσκεψη στο Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης, σε αντίθεση με την άκρως δημοκρατική διαδικασία, στο δημαρχείο της Δυτικής Μάνης!

Θέλουν κάποιοι να κρύψουν κάτι; Οι κάτοικοι της Μάνης ζητούν απαντήσεις!

Καλούμε όλους όσους ενδεχόμενα θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν εμπόδια για τους δικούς τους λογούς, στις προσπάθειες του κ. Υφυπουργού και του κ. Γενικού Γραμματέα, να συνετιστούν, καθώς το έργο αυτό έχει να ωφελήσει όλους τους Μανιάτες και όχι μόνο!

Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή, συμπολεμιστές και συνοδοιπόροι των Μανιατών, και κάθε βοήθεια που θα μας ζητηθεί από τον κ. Υφυπουργό, θα είναι τιμή μας να την προσφέρουμε, καθώς θα έχουμε συμβάλλει στην λύση του προβλήματος».

[Δείτε στο notospress.gr καθημερινά όλες τις ειδήσεις για τη Λακωνία στην ενότητα «Συμβαίνει στο νησί του Πέλοπα»]