ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Η 17χρονη σήμερα κοπέλα από την Κόρινθο μίλησε για την κόλαση που έζησε στα χέρια του πατέρα της.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πατέρα από την Κόρινθο ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε επί πέντε ολόκληρα χρόνια την κόρη του και σήμερα οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή "Live News", ο 45χρονος αμετανόητος και χωρίς ντροπή, υποστήριξε στην απολογία του στον ανακριτή, ότι η ερωτική πράξη που συνέβη μεταξύ τους στα 16 της χρόνια, κατά τα λεγόμενά του, ήταν συναινετική.

«Μια φορά μόνο συνέβη ερωτική πράξη με τη κόρη μου πέρυσι τον Φεβρουάριο. Ήμουν μεθυσμένος. Αρνούμαι όλες τις άλλες κατηγορίες» ανέφερε.

«Όλα αυτά τα πέντε χρόνια κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο πατέρας μου περίμενε πάντα να φύγει από το σπίτι η μητέρα μου για να κάνει αυτό σε εμένα. Με χτυπούσε πάντα με μανία. Με χτυπούσε δυνατά. Στην συνέχεια με μετέφερε σε δωμάτιο του σπιτιού όπου έκανε όλα όσα σας περιέγραψα» ανέφερε.

«Τόσα χρόνια δεν μιλούσα και έκανα υπομονή καθώς δεν ήθελα να διαταράξει την οικογένεια μας. Πάντα σκεφτόμουν την μαμά μου και τον μικρό μου αδερφό. Σκεφτόμουν πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να μας μεγαλώσει. Έτσι δεν είπα τίποτα. Αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο», τόνισε η ανήλικη, ενώ όπως έγινε γνωστό με το πού μίλησε στη μητέρα της, εκείνη ήταν που την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου για να κάνουν καταγγελία.