ΣΠΑΡΤΗ. Απορίας άξιον είναι το επαναλαμβανόμενο γεγονός της αποχώρησης από την ομάδα του Πέτρου Δούκα πολλών, εκλεκτών και σημαντικών συνεργατών του.

Ενώ ατού του νέου δημάρχου Σπάρτης ήταν η συλλεκτικότητα του συνδυασμού του φαίνεται ότι δεν έχει και την ανάλογη συνεκτικότητα. Πολύ γρήγορα λοιπόν αρχίζει η αποσύνθεσή του και ο προβληματισμός για το ποιος τελικά θα μείνει…

Αρχικά ο στυλοβάτης του συνδυασμού Παναγιώτης Ρήγας. Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος και δεξί χέρι του δημάρχου Μιχάλης Βακαλόπουλος. Τώρα ο πρώτος ειδικός σύμβουλος και ιδιαίτερος συνεργάτης του Χρήστος Μακρής.

Με όσα συμβαίνουν εύκολα αποδέχεται κανείς τις φήμες ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι συνεργάτες του τον δρόμο της αποχώρησης, της παραίτησης ή της απόστασης. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τη θέση – στάση του εκλογικού συνεργάτη του Πέτρου Δούκα, Βαγγέλη Βαλιώτη αλλά και την προσεκτική στάση και προσοχή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σπύρου Μοιράγια.

Θα έλεγε κανείς ότι όσοι «φορούν παντελόνια» απομακρύνονται σιγά – σιγά από την ομάδα Δούκα συμπεριλαμβανομένης και της Τασίας Κανελλοπούλου ( απέδειξε ότι φορά παντελόνια) που ως γνωστόν δεν ανέχθηκε στο παραπέντε των εκλογών την υποβάθμιση της συνιστώσας που εκπροσωπούσε.

Συνεπώς ενδέχεται το επόμενο διάστημα να διαμορφωθεί μια ομάδα σύγχρονων μυθικών «αμαζόνων», τηρουμένων των αναλογιών, πέριξ του Άρη της Σπάρτης, Πέτρου Δούκα…

[Δείτε στο notospress.gr καθημερινά όλες τις ειδήσεις για τη Λακωνία στην ενότητα «Συμβαίνει στο νησί του Πέλοπα»]