ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Διακοπή της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένη τις επόμενες ημέρες στην Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές του δήμου Καλαμάτας, λόγω εργασιών.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι:

Για το Σάββατο 22/05:

  • Ειδοποιούνται οι κάτοικοι της Μεσσήνης στις οδούς Ναυαρίνου, Μητροπέτροβα, Ελευθερίας, Τζαβέλλα Σπυρόπουλου, Υψηλάντη, Κουμάντου & Ιατράκη, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 05.2021 ημέρα Σάββατο και από ώρα 08:00 έως 15:00.
  • Ειδοποιούνται οι κάτοικοι της Μεσσήνης στις οδούς Καρατζά, Μερλόπουλου, Κολοκοτρώνη, Αγ. Ιωάννου και εκατέρωθεν αυτών, καθώς και Τσικλητήρα, Εργατικές κατοικίες & Πανηγυρίστρα περιοχή Λυκείων Μεσσήνης, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 05.2021 ημέρα Σάββατο και από ώρα 08:00 έως 10:00.

Για την Δευτέρα 24/05:

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι στις κοινότητες Αχλαδοχώρι, Μαθία, Κόκκινου, Γαμβριά, Λύκισσα, καθώς και οι αναμεταδότες στην περιοχή του Κόκκινου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 24.05.2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Για την Τρίτη 25/05:

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι στην κοινότητα Φοινίκης, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 25.05.2021 ημέρα Τρίτη και από ώρα 08:30 έως 15:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.