ΣΚΑΛΑ. Απουσία πολιτικής για μέριμνα και προστασία του περιβάλλοντος, καταλογίζει στον Δήμαρχο Ευρώτα, κ. Δήμο Βέρδο, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο Ξεκίνημα», κ. Δημήτρης Νταλιάνης.

Αιτία για την τοποθέτηση του τελευταίου, υπήρξε το γεγονός, πως ο Δήμος Ευρώτα δεν απέσπασε κάποια Γαλάζια Σημαία, ανάμεσα σε αυτές που ανακοινώθηκαν κατά την αξιολόγηση των παραλιών της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Νταλιάνης, «…Ανακοινώθηκαν οι παραλίες που απέκτησαν γαλάζιες σημαίες και φυσικά δεν είναι καμία παραλία του Δήμου Ευρώτα, ανάμεσα σε αυτές .…

Το γεγονός δεν μας εκπλήσσει, γιατί η Διοίκηση του κ. Βέρδου, από την εποχή, 10 χρόνια πριν, που ήταν αντιδήμαρχος, μέχρι και τα 4 τελευταία, που είναι Δήμαρχος, δεν έχει καμία πολιτική μέριμνας και προστασίας του περιβάλλοντος».

Επιπλέον τονίζει πως «…η Δημοτική Αρχή Ευρώτα, δεν κατανοεί ότι η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι μόνο ιερή υποχρέωση απέναντι στις επόμενες γενιές αλλά και συγκριτικό πλεονέκτημα για τα παραγόμενα προϊόντα σε περιοχή Natura 2000».

[Δείτε στο notospress.gr καθημερινά όλες τις ειδήσεις για τη Λακωνία στην ενότητα «Συμβαίνει στο νησί του Πέλοπα»]