ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Από τις αρχές της εβδομάδας εθεάθησαν οι δύο γυναίκες που, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντήλια, μπαίνουν σε διάφορα καταστήματα της Καλαμάτας και αποσπούν διάφορα αντικείμενα καθώς και χρηματικά ποσά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις δημόσιες καταγγελίες υπαλλήλων και καταστηματαρχών της πόλης, οι δύο γυναίκες μπαίνουν σε καταστήματα, και, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες καταφέρνουν να αποσπάσουν –στις περισσότερες περιπτώσεις, χρηματικά ποσά.

Όπως έχει καταγραφεί από κάμερες παρακολούθησης, έχουν καταφέρει με τεχνάσματα να αποσπάσουν διάφορα ποσά αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς έχουν εξαπατήσει ήδη ένα κατάστημα καφέ, ένα αρτοποιείο αλλά και ένα ανθοπωλείο όπως φαίνεται στο βίντεο.

Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω καταστημάτων εφιστούν την προσοχή σε όλους ενώ αναφέρουν χαρακτηριστικά μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Facebook: «Το μεγάλο κακό δεν είναι να κλέψεις ένα πενηντάρικο! Το μεγάλο κακό είναι να κλέβεις την αθωότητα νέων παιδιών που δουλεύουν από τις 6 το πρωί για να πάνε ένα μεροκάματο σπίτι τους και τα αναγκάζεις να αρχίσουν να βλέπουν τον κόσμο πιο καχύποπτα πλέον. Υ.Γ. Τα παγωτάκια που σας κέρασαν τα κορίτσια καλοχώνευτα και το καλό κάποια στιγμή γυρίζει. Το μόνο σίγουρο. Ενώ το κακό σε τρώει μέσα σου για πάντα».

Ενώ μια άλλη κυρία τονίζει: «Αυτές κυκλοφορούν ακόμα στην Καλαμάτα και πάνε από μαγαζί σε μαγαζί. Πριν λίγο μας ειδοποίησαν ότι είχαν πάει σε ένα κατάστημα, πάνε συνήθως με τη πρόφαση να ψωνίσουν κάτι και βγάζουν 100€ και σου αποσπάνε την προσοχή όταν τους δίνεις τα ρέστα και σε μπερδεύουν. Εμάς μας έκλεψαν το κινητό και σε πολλούς άλλους επαγγελματίες χρηματικά ποσά... Αν κάποιος τις δει ας καλέσει κατευθείαν την αστυνομία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις