ΓΥΘΕΙΟ. Ενημερωτικό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών, διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ, με τίτλο:

«Ψηφιακό Μάρκετινγκ / Digital Marketing»

Πώς κι έτσι;

Είναι υπαρκτές οι ανάγκες των επιχειρήσεων έτσι όπως διαμορφώνονται στην περίοδο της πανδημίας, με το e-shopping να αναπτύσσεται ραγδαία και τους επιχειρηματίες να καλούνται να είναι αντάξιοι των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στόχοι του σεμιναρίου

Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να αναπτύξουν την online παρουσία της επιχείρησής τους και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα για να επικοινωνήσουν με το κοινό που τους ενδιαφέρει.

Κατά την διάρκειά του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.

Αντικείμενο του σεμιναρίου

  • Δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας
  • Google Ads: a. Search, b. Display, c. Remarketing, d. YouTube, e. Shopping, f. Smart
  • Programmatic Advertising
  • Social Media Marketing: a. Facebook, b. Instagram, c. LinkedIn
  • Search Engine Optimization: a. Onsite optimization, b. Offsite optimization
  • Email Marketing
  • Control: a. Google Analytics, b. Google Search Console

Πρόγραμμα – Κόστος Συμμετοχής

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6μμ έως 9μμ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους όταν συγκεντρωθούν οι αιτήσεις τους. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 21€/συμμετέχοντα.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει κατά το ήμισυ το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του και των εργαζόμενων σε αυτές, ως εκ τούτου η τιμή για τον κάθε συμμετέχοντα ανέρχεται στα 10,50€.

Δηλώσεις συμμετοχής

Όσοι εκ των επιχειρήσεων-μελών επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο (ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, μέλη εταιριών ή και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου) πρέπει καταθέσουν το 10,50€/συμμετέχοντα στον λογαριασμό της τράπεζα Alpha (GR710140 3580 3580 0233 0000 660) του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ και να προωθήσουν το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τη συνημμένη αίτηση.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν και τη συμμετοχή τους – με τον ίδιο τρόπο – και μη μέλη του Επιμελητηρίου με την προϋπόθεση της κατάθεσης ολόκληρου του ποσού δηλαδή 21€.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά ας σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση gytheioc@otenet.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2733022279 εσωτ 25 κα. Γκαραβέλη Έλλη ή στο εσώτ. 26 κ. Χαλουλάκος Γιώργος.

Η Δήλωση Συμμετοχής https://www.lakoniacci.gr/userdata/Articles/1/3/1385/dilosi-summetoxis.pdf

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις