ΣΠΑΡΤΗ. Νέα παρέμβαση του δικηγόρου Χρήστου Α. Πλειώτα που δηλώνει ότι κατέρχεται στον Δήμο Σπάρτης ασκώντας μάλιστα δημιουργική κριτική στους νόμους που διέπουν την Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές σε αυτήν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναφέρει: «Αποτελεί λαϊκισμό το απόφθεγμα των «αδαών» ότι: «Η απλή αναλογική έφερε την ακυβερνησία των Δήμων». Η αδυναμία κατανόησης της έννοιας «συνεργασία» και «αναλογική εκπροσώπηση» δεν σημαίνει αποτυχία της απλής αναλογικής. Αυτό θυμίζει το «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα» που όσο κι αν έχει μία σεβαστή και βαθιά θεολογική χροιά τυγχάνει παντελώς αβάσιμο, αναληθές και αναπόδεικτο.

Παρά ταύτα ο Ν 4804/05 – 06 – 2021 παράγει έννομες συνέπειες. Με αυτόν θα διεξαχθούν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με αυτόν θα εκλεγούν οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι την νέα πλέον 5ετία (2024 – 2029)».

Σε ότι αφορά την δική του πολιτική στάση σημειώνει: «Ο άξονας του προσανατολισμού μου δεν αλλάζει. Με έμβλημα η «ΣΠΑΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» προσβλέποντας σε πρόσωπα δυναμικά και άφθαρτα αποφασισμένα να αναδείξουν ότι ο εχθρός του «ΚΑΛΟΥ» είναι ο «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ» και του «ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ» ο «ΑΡΙΣΤΟΣ» επιδιώκω να δώσω στην ΣΠΑΡΤΗ το πέταγμα προς τα εμπρός που της λείπει. Ο πολιτικός χρόνος ήδη τρέχει. Αναμένει ποιο συγκεκριμένες θέσεις, πρωτοβουλίες, οράματα. Όλα στην ώρα τους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις