ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή των Σπηλαίων Διρού κ. Πέτρο Λαζαράκο, πραγματοποίησε συνάντηση ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός , στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου.

Το ζήτημα των νέων λεμβούχων

Ο κ. Κρητικός στο ραντεβού που είχε με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ στις 13 Μαΐου, έθεσε το θέμα της κατάρτισης των νέων λεμβούχων και κατέστη απαραίτητο από τη συζήτηση η εκ νέου συνάντηση, τη 2η φορά μαζί με τον Διευθυντή των Σπηλαίων, κ. Λαζαράκο.

Πρόγραμμα κατάρτισης

Στη συνάντηση των τριών, τέθηκε η βάση για την προώθηση της διαδικασίας δημιουργίας του προγράμματος κατάρτισης, διαδικασία η οποία είχε μπει στο διάλογο μεταξύ του ΟΑΕΔ και της εταιρείας διαχείρισης των Σπηλαίων πριν από ένα χρόνο.

Σχολιάζει ο κ. Κρητικός:

«Είναι ένα σημαντικό βήμα, το οποίο μαζί με την ανακαίνιση των Σπηλαίων, η οποία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα περατωθεί εντός του 2023, θα καταστήσουν τα Σπήλαια Διρού έναν κορυφαίο προορισμό, όχι μόνο για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα».

Μετά την τελευταία ενημέρωση ο βουλευτής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την γρήγορη ανταπόκριση του ΟΑΕΔ και τη συνεργασία που χτίζουν με την Εταιρεία Διαχείρισης των Σπηλαίων Διρού.

Επίσης συνεχάρη τον κ. Λαζαράκο για τις προσπάθειες που καταβάλει για τη σωστή περάτωση όλων των διαδικασιών που τρέχουν παράλληλα το διάστημα αυτό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις