ΣΠΑΡΤΗ. Διαρρηγνύονται οι συμμαχίες και εκπνέουν οι προθεσμίες ανοχής στον Δήμο Σπάρτης. Με αφορμή τα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε έλεγχο. Ο Σταύρος Αργειτάκος συνέστησε προσοχή και άμεσο έλεγχο για να καταδειχθεί τι έχει γίνει αφού υπάρχουν ενδείξεις που επιβάλουν έλεγχο.

Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απάντησε ότι όχι μόνον δεν υπάρχει θέμα αλλά όσοι διαδίδουν φήμες θα υποστούν τις συνέπειες. «Super Cobina, στον Δήμο Σπάρτης, δεν υπάρχει!» είπε. Μάλιστα προειδοποίησε τις παρατάξεις Βαλιώτη και Αργειτάκου ότι αν γίνει έλεγχος θα γίνει σε βάθος 10ετίας. Τόνισε δεν ότι ο Αθλητικός Οργανισμός σήμερα πληρώνει χρέη της προηγούμενης διοίκησης (Βαλιώτη αλλά και Αργειτάκου) αφήνοντας υπόνοιες για κακό προγραμματισμό Βαλιώτη.

Ο Βαγγέλης Βαλιώτης απάντησε ότι είναι φυσικό η διοίκηση να συνεχίζει έργα της προηγούμενης και υπογράμμισε φαίνεται να έγιναν πράξεις από την σημερινή διοίκηση χωρίς την προβλεπόμενη σειρά, παραλείψεις και πληρωμές ενταλμάτων για τις οποίες υπάρχουν ευθύνες.

Πέρα από αυτή καθ’ αυτή την υπόθεση του Αθλητικού Οργανισμού και των πράξεων του προέδρου κ. Σταύρου Περγαντή, φαίνεται ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης ξαναχαράσσονται πλέον οι διαχωριστικές γραμμές των παρατάξεων, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητα του Σώματος κι εν γένει του Δήμου Σπάρτης.

Η προειδοποίηση του Πέτρου Δούκα για ξεσκόνισμα των Διοικήσεων σε βάθος δεκαετίας φαίνεται ότι θα είναι καταλύτης στις πολιτικές ισορροπίες, είτε αυτό αποτελεί σήμερα υπεκφυγή του Δημάρχου, είτε πολιτικό στόχο της θητείας του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις