Είναι αλήθεια ότι δίπλα στην πολιτική υπάρχει η παραπολιτική. Όταν μάλιστα η πολιτική απουσιάζει ή αναπαύεται… τότε η παραπολιτική αναλαμβάνει ρόλο κεντρικό.

Όχι, ο δήμαρχος Σπάρτης δεν έχει καλή σχέση με τον βουλευτή της ΝΔ Θανάση Δαβάκη. Αν και ο βουλευτής τον στήριξε στις εκλογές, ο δήμαρχος έχει γίνει «αυτοκόλλητος» του Νεοκλή Κρητικού. Μέρες που είναι χρειάζεται…

Ο Θανάσης Δαβάκης βέβαια έχει άριστες σχέσεις με τους Τριχείλη και Ανδρεάκο, οπότε το καθήκον του προς την αυτοδιοίκηση εξαντλείται σε αυτούς, για την ώρα.

Ομοίως άριστη σχέση έχει ο Θανάσης Δαβάκης με τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βερούτη και έτσι συνεπάγεται και η καλή σχέση του με τον Παναγιώτη Νίκα.

Ωστόσο η νέα είσοδος των Μολάων, έργο που δεν γίνεται ενώ είχε προετοιμαστεί από τον Τατούλη, είναι ένα αγκάθι στη σχέση της Περιφέρειας και την κοινωνία των Μολάων.

Μάλιστα φημολογείται ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας είναι σφόδρα ενοχλημένος από όσα γράφονται και λέγονται γύρω από την αδυναμία της Περιφέρειας να κάνει ένα τόσο αναγκαίο έργο… Μέχρι να γίνει οι πολίτες μετρούν ατυχήματα και η Περιφέρεια μετρά το πολιτικό κόστος.

Πάντως όλα δείχνουν ότι στις περιφερειακές εκλογές θα «χυθεί αίμα», αν κρίνει κανείς από τα προεόρτια.

Είναι φανερό ότι στη Σπάρτη, Βαλιώτης και Αραχωβίτης προετοίμασαν έργα τα οποία απολαμβάνει ή θα υλοποιήσει ο Πέτρος Δούκας. Καλό είναι αυτά τα έργα να τα ξέρουν οι συνεργάτες του Δημάρχου Σπάρτης για να κρατούν και την ανάλογη στάση όταν αναφέρονται σε αυτά… Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και με τα έργα Τατούλη - Τζανετέα στον Νομό Λακωνίας.

Αν ένα νέο πρόσωπο ή νέος άνθρωπος τολμήσει να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Δήμο Σπάρτης «πέφτουν πάνω» του οι «δεινόσαυροι» της αυτοδιοίκησης για να τον αποπροσανατολίσουν…

Τάραξε πολύ τα νερά ο Χρήστος Α. Πλειώτας γιατί είναι αυτόφωτος, αυτοδημιούργητος και - ας ελπίσουμε αυτόνομος - στην κάθοδό του στον Δήμο Σπάρτης. Ακόμα μεγαλύτερη ταραχή θα γίνει αν ανακοινώσει η Ντία Τζανετέα την κάθοδό της στον Δήμο Σπάρτης… γιατί τότε τα περιθώρια για όσους περιφέρονται στενεύουν…

Καύσωνας. 45 βαθμοί στη Σπάρτη και οι συνεργάτες του Δημάρχου αποφάσισαν να κλείσουν το κολυμβητήριο λόγω συνωστισμού. Έτσι όποιος θέλει δροσιά θα την βρει ή με αντίτιμο στα 5άστερα ή μαζί με τον δήμαρχο στον Ευρώτα…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις