ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Με επιστολή του προς την Μορέας Α.Ε. ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννης Παναρίτης, ζητά τον επανασχεδιασμό της σήμανσης της εξόδου Σπάρτης στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη-Καλαμάτα, αφού, «…η σήμανση δεν είναι επαρκής με συνέπεια τα διερχόμενα αυτοκίνητα να προσπερνούν την έξοδο προς Σπάρτη και να κατευθύνονται προς Καλαμάτα και να ταλαιπωρούνται, χάνοντας και χρόνο στην ανεύρεση του τρόπου επιστροφής».

Ο κ. Παναρίτης τονίζει πως, «…Το θέμα είναι σημαντικό ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο όταν πληθώρα τουριστών επιθυμούν να επισκεφτούν τη Λακωνία».

Επιστολή Γιάννη Παναρίτη προς Μορέας Α.Ε.

«Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας καταθέσουμε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η μικρή σήμανση στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη-Καλαμάτα της εξόδου Σπάρτης (Λεύκτρου – Σπάρτης). Σύμφωνα με μαρτυρίες τόσο των μελών μας όσο και τουριστών που επιθυμούν να επισκεφτούν τη Λακωνία, η σήμανση δεν είναι επαρκής με συνέπεια τα διερχόμενα αυτοκίνητα να προσπερνούν την έξοδο προς Σπάρτη και να κατευθύνονται προς Καλαμάτα και να ταλαιπωρούνται, χάνοντας και χρόνο στην ανεύρεση του τρόπου επιστροφής.

Το θέμα είναι σημαντικό ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο όταν πληθώρα τουριστών επιθυμούν να επισκεφτούν τη Λακωνία.

Παρακαλούμε θερμά όπως επανασχεδιάσετε τη σήμανση στο εν λόγω σημείο προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα καθυστέρησης και ταλαιπωρίας των διερχομένων αυτοκινήτων με προορισμό τη Λακωνία».

Δ.Π.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις