ΓΥΘΕΙΟ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι, κατά το έτος 2020, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία του Συστήματος Υγείας να ανταπεξέλθει στις αυξημένες και πρωτόγνωρες συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας και θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια ανάσχεσης εξάπλωσης της Covid-19 (κορονοϊός) – και γενικά να βοηθήσει στην προάσπιση της υγείας των Λακώνων πολιτών – επιχορήγησε με παροχή ειδών τις 2 Νοσηλευτικές Μονάδες του νομού, με το ποσό των 5000 € για την κάθε μονάδα.

Φέτος, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας λαμβάνοντας υπόψη ότι η μάχη κατά της πανδημίας δεν έχει τελειώσει και πως τα Κέντρα Υγείας του νομού έχουν την ίδια ανάγκη για στήριξη, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2.000 € ανά Κέντρο Υγείας (14.000 € για τα 7 Κέντρα Υγείας του νομού μαζί με το ΤΟΜΥ) για την προμήθεια υγειονομικού ή άλλου υλικού.

«…Ήδη η υπηρεσία βρίσκεται σε επαφή με τους υπευθύνους των Κέντρων Υγείας προκειμένου να ανευρεθεί το απαραίτητο υλικό και να προχωρήσει η προμήθεια και διανομή του», αναφέρουν από το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις