ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Δεν συντρέχει λόγος για τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου εφόσον η δια ζώσης συνεδρίαση μπορεί να διασφαλιστεί υγειονομικά αλλά και να διασφαλίσει δημοκρατικά την διαδικασία, τονίζει ο Πέτρος Τατούλης σε παρέμβασή του.

Σε παρέμβασή του στον πρόεδρο του Σώματος αναφέρει: «Όπως φυσικά γνωρίζετε η Περιφερειακή Αρχή, της οποίας είστε στέλεχος, έπειτα από πρόσκληση του κ. Νίκα, διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία κάλεσε πάνω από εκατό (100) άτομα σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Οι διατάξεις που επικαλείστε για την παρουσία μόνο επτά (7) ατόμων, φυσικά και δεν εφαρμόστηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση…

Είναι τουλάχιστον προκλητικό και προσβλητικό απέναντι στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου να συνεχίζονται οι συνεδριάσεις του Συλλογικού Οργάνου με τηλεδιάσκεψη δήθεν για λόγους προστασίας από την πανδημία Covid-19.

Με δεδομένο ότι το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου θεωρούμε ότι πρέπει να έχουν εμβολιαστεί (και όσοι δεν έχουν, μπορούν να καταθέτουν σχετικό αρνητικό test), παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα σε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της πρόσκλησης για τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26.7.2021 & ώρα 4:00μ.μ., έτσι ώστε να γίνει με δια ζώσης διαδικασία.

Παρακαλούμε επίσης όπως μεριμνήσετε για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας όπως αίθουσα που να καλύπτει τις απαραίτητες αποστάσεις, χρήση μάσκας και αντισηπτικών.

Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή σας να συνεχίζετε να επιμένετε για τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, αποδεικνύει ότι η τηλεδιάσκεψη «χρησιμοποιείται» ως πρόσχημα για να συνεχίσετε τη γνωστή αντιδημοκρατική σας συμπεριφορά των κλειστών μικροφώνων».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις