ΝΕΑΠΟΛΗ. Πρόκειται για μια υπεύθυνη στάση προκειμένου να υπάρξει άμεσα κινητοποίηση και μέριμνα από όλους συμμετείχαν στην βάπτιση, στη Νεάπολη Λακωνίας. «Ενημερώσαμε άμεσα όλους τους παρευρισκομένους στο μυστήριο και το σύνολο των επαφών μας τις προηγούμενες ημέρες, καθώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε και από ποιον μπορεί να μεταδόθηκε ο ιός…» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανίχνευση Θετικών Κρουσμάτων μετά την πρόσφατη Βάπτιση του Υιού του στον Άγιο Νικόλαο Βοιών Λακωνίας

«Αγαπητοί συγχωριανοί, συγγενείς και φίλοι καλεσμένοι μας,

Δυστυχώς το σημαντικότερο μυστήριο της βάπτισης του γιου μας, ακολούθησε η επιβεβαίωση θετικών κρουσμάτων στο σύνολο της τετραμελούς οικογένειάς μας.

Ως οφείλαμε, ενημερώσαμε άμεσα όλους τους παρευρισκομένους στο μυστήριο και το σύνολο των επαφών μας τις προηγούμενες ημέρες, καθώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε και από ποιον μπορεί να μεταδόθηκε ο ιός

Θα ήθελα προσωπικά και εκ μέρους όλης μου της οικογένειας να εκφράσω τη βαθιά μας στεναχώρια και τη συμπαράσταση σε όλους για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Ιδίως λόγω του γεγονότος ότι τόσο εγώ, όσο και η σύζυγός μου είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ παραμείναμε σε όλη τη φάση της πανδημίας ιδιαιτέρως προσεκτικοί, για τον επιπλέον λόγο ότι έχουμε παιδί που ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Επιπρόσθετα και λόγω της δουλειάς μας, πραγματοποιούμε τακτικά self και rapid tests. Ειδικά την προηγουμένη της βάπτισης είχαμε πραγματοποιήσει ένα ακόμα τεστ το οποίο και βγήκε αρνητικό, ενώ ουδείς παρουσίαζε το παραμικρό σύμπτωμα μέχρι και την επόμενη της ημέρας του μυστηρίου.

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω, κυρίως για να μην δημιουργείται η εντύπωση - όπως λογικά και αναμενόμενα συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις - ότι κατεβήκαμε για διακοπές και κάναμε και μια εκδήλωση χωρίς να ενδιαφερόμαστε για τους πλησίον μας. Ίσα ίσα που μέχρι την τελευταία στιγμή ενημερωνόμασταν για τα αν και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Όπως και έγινε, χωρίς καμιά απολύτως παρέκκλιση από τα μέτρα που ορίζονταν μέχρι εκείνη την ημέρα.

Εύχομαι από καρδιάς να μην υπάρξουν περαιτέρω επιπτώσεις σε κανέναν, πλην των οικογενειών μας που είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν κρούσματα ως άμεσες και στενές επαφές μας.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Εμ. Λιβανός»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις