ΑΡΚΑΔΙΑ. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης (Α' Ανατολικής Αττικής) κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας.

Στην ερώτηση του ο βουλευτής αναφέρει:

«Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Αρκαδίας και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπικά δημοσιεύματα του Διαδικτύου, επικίνδυνες λακκούβες στον δρόμο για την Ίσαρη και για την Αγία Θεοδώρα προκαλούν προβλήματα στους οδηγούς και αυξάνουν την επικινδυνότητα του δρόμου. Ο επαρχιακός δρόμος προς τα χωριά Τριπόταμο, Χωρέμη, Ίσαρη και Βάστα είναι από τους πιο σημαντικούς δρόμους στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης, αφού οδηγεί στο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, που είναι το πιο επισκέψιμο σημείο της ευρύτερης περιοχής. Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου, της Αρκαδίας, όπως στον δρόμο Μεγαλόπολης - Καρύταινας, επί παραδείγματι, αλλά και σε πολλά σημεία στην Φαλαισία.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να παρέμβετε καταλλήλως, προκειμένου να αποκατασταθούν τα επικίνδυνα σημεία των άνω αναφερόμενων επαρχιακών οδών της Αρκαδίας, ώστε η απαράδεκτη εικόνα την οποία παρουσιάζουν να εξαλειφθεί και να εξασφαλιστεί η ομαλή οδική διασύνδεση των περιοχών που ενώνουν οδικά;»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις