ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης υπέβαλε ο Ιωάννης Κώτσιρας. Σε σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Είχα την τιμή να μετέχω στις δημοτικές εκλογές του 2019, μέσα από το συνδυασμό μας «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», μετά από την πρόταση σας την οποία δέχθηκα αμέσως. Είχα και την χαρά να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μεγαλόπολης με την παράταξη μας, όπως αποφάσισαν οι συμπολίτες μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για ακόμα μια φορά.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, μπορούσα να ασκώ επαρκώς τα καθήκοντά μου, συμμετέχοντας ανελλιπώς στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, έχοντας γνώση για όσα διαδραματίζονται στον Δήμο μας μέσα στο εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί από την ανάληψη των καθηκόντων σας.

Ωστόσο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων των επαγγελματικών υποχρεώσεων μου αλλά και της ανάγκης να κατοικώ μόνιμα στην Αθήνα, δεν μπορώ πλέον να συμμετέχω στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε βεβαίως να αναλάβω οποιαδήποτε θέση ευθύνης, υπηρετώντας όπως θα ήθελα τους συμπολίτες μας.

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι προτιμότερο να παραχωρήσω τη θέση μου σε άλλο μέλος της παράταξή μας, που θα μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο, στηρίζοντάς σας, προς όφελος του Δήμου μας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Η σκέψη μου θα εξακολουθεί να είναι στο Δήμο μας και στην προσπάθεια να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας. Όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες στο μέλλον, θα ήμουν πρόθυμος να υπηρετήσω με καλύτερους όρους πάλι τον τόπο μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις