ΛΑΚΩΝΙΑ. Σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών κι Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γεώργιο Καββαθά, διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας και ο Πρόεδρός του κ. Ιωάννης Παναρίτης.

Τι θα συζητηθεί

Θα συζητηθεί,

  • η στήριξη που θα παρέχει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Επιμελητήριο Λακωνίας σε επιχειρήσεις και αγρότες της Λακωνίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, καθώς και
  • οι προτάσεις προς την πολιτεία για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν ειδικά για τις επιχειρήσεις των πυρόπληκτων περιοχών και γενικά για τις επιχειρήσεις της χώρας.

Το Σάββατο 28/8, 17:00, στο Γύθειο

Στη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο, στην έδρα του Επιμελητηρίου, Ξανθάκη 3, ισόγειο, το Σάββατο 28/8 και 17:00, θα συμμετέχουν επίσης οι Βουλευτές Λακωνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θοδωρής Βερούτης, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος και ο Πρόεδρος του 11ου Περιφερειακού Τμήματος της ΝΑ Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Κρητικός.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για κάλυψη της σύσκεψης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις