ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην πόλη του Λουτρακίου, ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου, ηλικίας μόλις 45 χρόνων. Ο λόγος, για τον Γιάννη Ναστούλη που διατηρούσε το καφέ Cayo Nero στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο Λουτράκι. Ύστερα από μια σκληρή μάχη με τον κορονοϊό και έχοντας παραμείνει στην εντατική διασωληνωμένος για αρκετές ημέρες, έχασε χθες Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, τη μάχη με το θάνατο...

Το μήνυμα του ξάδερφού του, συγκινεί:

«Βαθύ το πένθος για την οικογένεια Ναστούλη που μέσα σε ένα χρόνο μετρά δύο απώλειες.

Πέρσι των Οκτώβριο έφυγε από την ζωή ο Εστιάτορας θείος μας Σωτήρης Ναστούλης σε ηλικία 74 ετών και σήμερα (σ.σ χθες), ο μικρός μας ξάδερφος Γιάννης Ναστούλης σε ηλικία μόλις 45 ετών

Ο Γιάννης διατηρούσε την καφετέρια CAYO NERO στο κέντρο του Λουτρακίου επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του Ηλία από τους πιο παλιούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες του Λουτρακίου.

Κανείς δε φανταζόταν πριν 20 περίπου μέρες που ο Γιάννης μπήκε για να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Κορίνθου ότι θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη σκορπίζοντας την θλίψη και βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια μας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία του Λουτρακίου .

Απίστευτο! Απέραντη Θλίψη, οργή και αγανάκτηση που ένας ακόμα νέος άνθρωπος φεύγει από την ζωή χάνοντας την άνιση μάχη με τον Κορονοιό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες και πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα και τον ανήλικο γιο του.

‌ΚΑΛΟ παράδεισο μικρό μου ξαδερφάκι, χαιρετισμούς στην γιαγιά στον παππού και στον θείο Σωτήρη.

Σ΄ αγαπάμε, θα σε θυμόμαστε πάντα και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!
Ο Μεγάλος σου Ξάδερφος»

Πηγή: loutraki365.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις