ΜΑΝΗ. Με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/9, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης με αντικείμενο τις πυρκαγιές που έπληξαν τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Ο Λάκωνας βουλευτής κάλεσε τον υφυπουργό να επισκεφθεί την έδρα του Δήμου, στο Γύθειο, αφού προηγουμένως του εξέθεσε τα πολυεπίπεδα ζητήματα που έχουν ανακύψει στην περιοχή.

Συγχρόνως επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο, ο οποίος συνομίλησε με τον υφυπουργό και τον ενημέρωσε για τα απαραίτητα έργα που έχει προτείνει μέσω ολοκληρωμένων μελετών.

Στο Γύθειο ο Χρήστος Τριαντόπουλος στις 30/9

Η εξέλιξη που προέκυψε από την επίσκεψη αυτή είναι ότι ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος θα επισκεφθεί το Γύθειο την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου αποτελούμενου από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Δημήτρη Σκάλκο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, για την επιτόπου επίλυση των θεμάτων που έχουν ανακύψει, καθώς και για την πραγματοποίησης σχετικών ανακοινώσεων που αφορούν έργα ανάπτυξης στην πληγείσα περιοχή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις