ΣΠΑΡΤΗ. Δύο σημαντικές εξελίξεις εντοπίζονται στον δήμο Σπάρτης και συγκεκριμένα στη διαμόρφωση ενός πλαισίου καλύτερου συντονισμού, μεγαλύτερης αποδοτικότητας και ενθάρρυνσης των πρωτοβουλιών των εργαζόμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr δημιουργείται Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου όχι γιατί υπάρχουν ενδείξεις ή υποψίες για κακό έργο αλλά αντίθετα για να δρομολογείται ταχύτερα και πιο υπεύθυνα το ήδη παραγόμενο έργο. Επίσης θα λειτουργεί τακτικά η Εκτελεστική Επιτροπή των αντιδημάρχων Σπάρτης υπό την προεδρία της Αντιδημάρχου Οικονομικών και Ανάπτυξης κ. Δεδεδήμου. Στόχος ο καλύτερος συντονισμός των αντιδημάρχων σε θέματα συναρμοδιότητας, ο εντοπισμός προβλημάτων και η ισορροπημένη απόδοση κάθε αντιδημαρχίας σε σχέση με την κεντρική γραμμή της δημοτικής αρχής και τις ανάγκες που προκύπτουν στον χρόνο.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr παραιτήθηκε ο ένας εκ των ειδικών συμβούλων του δημάρχου, ο κ. Δημήτριος Λαμπρινός, λόγω αυξημένων εργασιακών υποχρεώσεών του στην Αθήνα. Σήμερα ο δήμαρχος Σπάρτης συνεργάζεται με 3 ειδικούς συμβούλους, τους κ.κ. Ράλλη, Κοκορό και Μαγκιώρου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις