ΠΥΡΓΟΣ. Ένας γονέας - αρνητής απείλησε να πάει με όπλο στο σχολείο του παιδιού του, που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Σύμφωνα με τον πατέρα, το παιδί του είχε γρίπη όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» κατήγγειλε πως εν λόγω πατέρας απειλούσε να σκοτώσει τη διευθύντρια του σχολείου.

«Δεν υλοποίησε την απειλή αλλά αντιλαμβάνεστε την όλη αναστάτωση. Αντί οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους μαθητές τους και στην ασφαλή λειτουργία των σχολείων έχουν και όλο αυτό το αρνητικό κλίμα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ενοχλητική η συμπεριφορά ορισμένων γονέων του αντιεμβολιαστικού κινήματος που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν το δικό τους.

«Προσεγγίζουν γονείς, στέλνουν έγγραφα στους διευθυντές και τους ζητούν να μην κάνουν ιατρικές πράξεις. Φτάσαμε να απαγορεύουν ορισμένοι να πιάσει ο δάσκαλος το μέτωπο ενός παιδιού να δει αν έχει πυρετό ή να του βάλει θερμόμετρο ή να του δώσει ένα ντεπόν, ή να του περιποιηθεί ένα ελαφρύ τραύμα όπως πάντα κάνουμε στα σχολεία; Αυτά δεν είναι ιατρικές πράξεις. Υπάρχουν παντού διάσπαρτα και στους τρεις νομούς τέτοια περιστατικά ευτυχώς εμείς εδώ δεν έχουμε κανένα εκτεταμένο κύμα και δεν είχαμε και προσαγωγές εκπαιδευτικών» τονίζει ο κ. Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις