ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, απευθυνόμενος στους πληττόμενους σταφυλοπαραγωγούς της Κορινθίας κατά την διάρκεια περιοδίας του, υποσχέθηκε την καταβολή των προκαταβολών αποζημιώσεων μέχρι τα Χριστούγεννα

Υπενθυμίζουμε πως οι καλλιέργειες των σταφυλοπαραγωγών φέτος είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές, καταρχήν από τον παγετό και στην συνέχεια από τον καύσωνα

Την υπόσχεση στους παραγωγούς την έδωσε ο κ. Λυκουρέντζος το απόγευμα της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου συνοδευόμενος από τους Υφυπουργούς κ.κ. Χρίστο Δήμα και Νίκο Ταγαρά και τον Βουλευτή Κορινθίας κ. Κώστα Κόλλια.

Αναλυτικότερα, στο αίτημα των σταφυλοπαραγωγών στον Άσσο, για δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ υποσχέθηκε πως «και το τελευταίο ευρώ που δικαιούνται θα το πάρουν. Μέχρι τα Χριστούγεννα οι Παραγωγοί θα πάρουν τις αποζημιώσεις αλλά εάν οι εκτιμήσεις έχουν καθυστερήσει, θα πάρουν οπωσδήποτε ένα μέρος των χρημάτων».

Παρών στην περιοδεία του Προέδρου του ΕΛΓΑ, καθώς και στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Άσσο ήταν και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, η πρώην Βουλευτής κυρία Σούκουλη, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γκιολής, Βυτινιώτης και η κυρία Κόρκα και η ειδική συνεργάτης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, Ιωάννα Κασίμη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις