ΠΑΤΡΑ. Σκηνές απείρου κάλλους σε καφετέρια στην Πάτρα, με τους ανθρώπους του καταστήματος να προσπαθούν μάταια για ώρα, να ηρεμήσουν τους τρεις θαμώνες. Αιτία για την «έκρηξή» τους, ο λογαριασμός που ζήτησαν και πήραν στα χέρια τους…

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε κατάστημα καφέ – bar στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Οι τρεις νεαροί κάθισαν να πιούν τα ποτά τους και να διασκεδάσουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν εριστικοί από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων που είχαν με το προσωπικό για την παραγγελία, αλλά κανείς δεν φανταζόταν τότε, τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Μετά από αρκετή ώρα και ενώ η ιδιοκτησία είχε κεράσει την παρέα των τριών κάποια ποτά και «σφηνάκια» όπως συνηθίζεται, ένας εκ των τριών ζήτησε λογαριασμό. Η υπάλληλος κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο και του είπε πως συνολικά για τα 3 άτομα ήταν να πληρωθούν 27 ευρώ.

Το ποσό προκάλεσε την έντονη αντίδρασή τους. Σύμφωνα με το pelop.gr, απαίτησαν να τους γίνει έκπτωση. Όταν αυτό δεν έγινε, άρχισαν να πετούν ποτήρια στο έδαφος και όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες για λίγα λεπτά επικρατούσε μεγάλη αναστάτωση.

Άνθρωποι του καταστήματος τους πλησίασαν και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Παραμένει άγνωστο πάντως αν τελικά ο λογαριασμός πληρώθηκε ή αν ο ιδιοκτήτης προτίμησε να χάσει τα χρήματά του, από το να γίνει μεγαλύτερη ζημιά στο μαγαζί…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις