ΛΑΚΩΝΙΑ. Με τον Γενικό Διευθυντή Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Βαγγέλη Γκουντούφα, συναντήθηκε την Πέμπτη το πρωί (7/10), ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Αντιπλημμυρική και αντιδιαβρωτική προστασία περιοχών του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Ο κ. Γκουντούφας ενημέρωσε τον κ. Δαβάκη σχετικά με την ωρίμανση της μελέτης και του τεχνικού δελτίου των έργων συνολικού ύψους 1,25 εκατ. €, που πρέπει να γίνουν για την αντιπλημμυρική και αντιδιαβρωτική προστασία των περιοχών του Δήμου Ανατολικής Μάνης που επλήγησαν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς του περασμένου Αυγούστου.

Οι κύριοι Γκουντούφας και Δαβάκης συμφώνησαν στην ανάγκη να επισπευσθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε τα έργα να είναι έτοιμα ενόψει της χειμερινής περιόδου, ενώ ο Γενικός Διευθυντής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα στελέχη του Δασαρχείου Γυθείου και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τον σκοπό αυτόν.

«Είμαι αισιόδοξος ότι με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έδωσε ο κ. Γκουντούφας και την καλή συνεργασία των στελεχών του Δασαρχείου Γυθείου δόθηκε ώθηση στις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων που είναι αναγκαία στην πληγείσα περιοχή.

Θα είμαι σε συνεχή επαφή με τον κ. Γκουντούφα και θα πιέσω πολιτικά προς όλες τις κατευθύνσεις για την ταχεία ολοκλήρωσή τους», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Θανάσης Δαβάκης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις