ΠΑΤΡΑ. O Όμιλος COCO-MAT έρχεται στις 20 Οκτωβρίου στην Πάτρα, με ένα δια ζώσης EVENT, αναλύοντας τις πολύ-επίπεδες αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο, πόσο συνειδητοποιημένοι είμαστε για να κάνουμε αλλαγές και ποιος πρέπει να είναι ο νέος χαρακτήρας και το πλάνο της επιχείρησής μας, έτσι ώστε να διαφοροποιηθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το Β2Β online Newsletter «HOSPITALITY TALKS» της COCO-MAT έκλεισε 2 χρόνια προβολής με την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων από διάφορους τομείς της φιλοξενίας με στόχο την ανταλλαγή ιδεών, προσωπικών ιστοριών, θετικής ενέργεια και καινοτομιών.

Με τον ίδιο τρόπο, αλλά με τα πλεονεκτήματα της δια ζώσης επικοινωνίας, διακεκριμένοι εκπρόσωποι με εμπειρία και γνώση στον χώρο του τουρισμού αλλά και της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης θα μας μιλήσουν για τις αλλαγές που έρχονται στον τομέα της ενέργειας, της διαχείρισης προσωπικού, της προσέγγισης του φιλοξενούμενου, της γαστρονομίας ως εργαλείο πώλησης, στις νέες μορφές τουρισμού αλλά και στα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ανεξάρτητο σύστημα κρατήσεων.

Σας προσκαλούμε στο Hospitality Talks goes live στην Πάτρα: «Ο κόσμος αλλάζει. Εμείς;»

Τόπος: My Way Hotel (Roof Garden)

Λεωφ. Όθωνος Αμαλίας 15, 26223, Πάτρα

Ημέρα: Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ώρα προσέλευσης: 9.00 πμ

Οι ομιλητές

ΝΙΚΟΛΑΣ Ε. ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet & Διευθυντής Μεταπτυχιακών στην Ενέργεια Πανεπ.Πειραιώς.Ειδικεύεται σε θέματα ευρωπαϊκού δικαίου και ευρωπαϊκών πολιτικών,ανταγωνισμού,ελευθέρωσης αγορών,ενέργειας και μεταφορών,προστασίας του περιβάλλοντος και διεθνούς οικονομικού δικαίου.Ιδρυτής Ionian Trilogy Luxury Villas & Ionian Trilogy Premium Wines.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο Νίκος Παππάς είναι Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης Τουρισμού και Επιχειρήσεων. Στην επαγγελματική του πορεία ανέλαβε σημαντικές διοικητικές θέσεις σε ξενοδοχεία ενώ παράλληλα ασκεί και την δραστηριότητα του εκπαιδευτικού. Από το 2016 ίδρυσε την επιχείρηση παροχής υπηρεσιών στρατηγικής διοικητικής υποστήριξης Filoxenia, σε επιχειρήσεις του τουρισμού, για δράσεις Management. Ταυτόχρονα συνεργάζεται με τον όμιλο Σαμαράς & Συνεργάτες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Η. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός (Πολυτεχνείο Πατρών) και Master’s in Management (Cranfield, UK). Εργάστηκε σε εταιρίες συμβούλων σε Αγγλία, Ρωσία και Ελλάδα, στην ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (θυγατρική ΕΟΤ) και σε εταιρίες PR & Events. Δημιούργησε την “ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”, εταιρία εμπορίας τοπικών προϊόντων και γαστροτουρισμού για την προώθηση ξενοδοχείων και Προορισμών και συνεργάζεται με σημαντικούς φορείς (ΠΟΞ, WeDoLocal, ΤΟΠ, ΛΑΕ).

ΚΥΡΟΣ ΑΣΦΗΣ

Ο Κύρος Ασφής δραστηροποιείται στο χώρο του internet για περισσότερο από 20 χρόνια. Από το 2015 έχει ιδρύσει τη Nea Mesa Tourism & Sales, ένα digital marketing agency που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για ξενοδοχεία κα τουριστικές επιχειρήσεις. Παράλληλα έχει ιδρύσει το Παρατηρητήριο Τουρισμού.

ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

Ο Μάγειρας Σύμβολο του Εθελοντισμού, Head Chef του Τζάνειου Νοσοκομείου, έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές δράσεις κοινωνικής υποστήριξης. Ο Ιάκωβος Απέργης θα διδάσκει από φέτος Κοινωνική Υπευθυνότητα στους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS που στόχο έχουν να τους κάνουν όχι απλώς κορυφαίους αυριανούς chefs, αλλά και υπεύθυνους πολίτες και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΓΑΚΟΣ

Ο Ανδρέας Ζαγάκος δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και 30 χρόνια στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας, ασκώντας κυρίως επιχειρηματική δράση. Είναι εμπνευστής και συνδιοργανωτής της πρότυπης και πολυβραβευμένης εκπαιδευτικής

δράσης του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Συμμετέχει στην οργανωτική ομάδα – σε σύμπραξη με τον Σ.Ε.Τ.Ε - των “Σχολείων Τουρισμού OnTour”

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαθέτει 30ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της Τουριστικής βιομηχανίας, έχοντας επανδρώσει διευθυντικές θέσεις σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες. Από το 1995 δραστηριοποιείται ως εκπαιδευτής ενηλίκων, στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης στον τουρισμό και τον επισιτισμό. Έχει πολυετή εμπειρία ως Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων. Είναι εμπνευστής και συνδιοργανωτής της πρότυπης και πολυβραβευμένης εκπαιδευτικής δράσης του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Πρόγραμμα Ομιλιών:

9.00 – 9.30 πμ

Προσέλευση

9.30 – 10.00 πμ

«Καλωσόρισμα»

ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΗΜΑΣ, Διευθυντής Hotel B2B COCO-MAT Group

ΤΑΣΟΣ ΑΚΤΥΠΗΣ, Υπεύθυνος Σύμβουλος Ύπνου COCO-MAT Πελοποννήσου

10.00 – 10.30 πμ

«Ο κόσμος αλλάζει, Εμείς;»

ΝΙΚΟΛΑΣ Ε. ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ, Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet & Διευθυντής Μεταπτυχιακών στην Ενέργεια Πανεπ. Πειραιώς - Ιδρυτής Ionian Trilogy Luxury Villas & Ionian Trilogy Premium Wines

10.30 – 11.00 πμ

«Unique Guest Proposition - Μια ξενοδοχειακή προσέγγιση»

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης Τουρισμού και Επιχειρήσεων.

11.00 – 11.30 πμ

«Ελληνικά τοπικά προϊόντα και γαστροτουρισμός,

εξαιρετικά εργαλεία προβολής ξενοδοχείων και Προορισμών»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Η. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, BSc, MSc, – Επιχειρηματίας τροφίμων & γαστροτουρισμού.

11.30 – 12.00 πμ

«Αλλάζουμε, και τι αλλάζουμε αυτά που πρέπει ή αυτά που θέλουμε;»

ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ, Μάγειρας στο Τζάνειο νοσοκομείο, Καθηγητής μαγειρικής ΙΕΚ, Εθελοντής

12.00 – 12.30 μμ

«Ποια είναι τα νέα δεδομένα στο hospitality digital marketing και πως πρέπει να προσαρμόσουμε την στρατηγική του ξενοδοχείου μας»

ΚΥΡΟΣ ΑΣΦΗΣ, Digital Marketing Strategist Nea Mesa Tourism Marketing & Sales, Founder Παρατηρητήριο Τουρισμού

12.30 – 13.00 μμ

«ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ: Ματιές στο ταξίδι του σύγχρονου επισκέπτη»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΓΑΚΟΣ, εμπνευστές και διοργανωτές της πρότυπης και πολυβραβευμένης εκπαιδευτικής δράσης του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

13.00 – 15.00 μμ

Συζήτηση/ Φαγητό

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης επικοινωνήστε στο entavlamanou@coco-mat.com ή στο 2016251971 εσωτ. 232

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις