ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ο Πέτρος Τατούλης καταγγέλλει πολιτικά τον Νίκο Γόντικα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τον επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ που αποτελεί, κατά τον τέως περιφερειάρχη μόνιμο δεκανίκι του Παναγιώτη Νίκα.

Δείτε τι καταγγέλλεται από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη.

«Τη γνωστή πολιτική τακτική να λειτουργεί ως «από μηχανής θεός» για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον κ. Νίκα, επιστράτευσε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ.Γόντικας για ακόμη μία φορά.

Ο δήθεν «επαναστάτης» και «προστάτης» των πολιτών κ. Γόντικας στη συζήτηση του θέματος που αφορούσε την εγκατάσταση εργοστασίου ζωοτροφών στο Αθήναιο, αντί να καταγγείλει την Περιφερειακή Αρχή και τον κ. Νίκα για τον εμπαιγμό του απέναντι στους κατοίκους της περιοχής, ψήφισε μαζί με τον κ. Νίκα(!) την απομάκρυνση του εργοστασίου ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι ο κ. Νίκας είχε ήδη χορηγήσει άδεια λειτουργίας και εγκατάστασης. Φυσικά αρνήθηκε να ψηφίσει την ανάκληση της άδειας λειτουργίας για να μην εκθέσει τον «εκλεκτό» φίλο του.

Ο κ. Γόντικας «απενοχοποίησε» τον κ. Νίκα απ’όλες τις σκόπιμες και μεθοδευμένες ενέργειες του στη διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος, προσπαθώντας να τον προστατεύσει από την κατακραυγή των κατοίκων της περιοχής.

Με δεδομένο ότι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον κ. Νίκα, ξαναχτύπησε το πολιτικό του «συνεταιράκι» για να δημιουργήσει σύγχυση στους πολίτες και να αλλάξει την πολιτική ατζέντα.

Αντί λοιπόν ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο να καταγγείλει τον κ.Νίκα για την απραξία του σε ό,τι αφορά τα έργα ανάπτυξης στην Πελοπόννησο, την ανευθυνότητα του και την αναποτελεσματικότητα του σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές, τη χορήγηση Αιγίδας και τη χρηματοδότηση θεατρικής παράστασης που σκηνοθέτησε και συμμετείχε ο υπόδικος για ειδεχθή εγκλήματα Δημήτρης Λιγνάδης «θυμήθηκε» ξαφνικά τις αποζημιώσεις των εργολάβων και των τεχνικών εταιρειών(!)

Προσπαθεί μάλιστα με τη γνωστή συκοφαντική του μέθοδο να συνδέσει το θέμα με την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή…

Ούτε μία κουβέντα φυσικά δεν ακούστηκε από τον κ.Γόντικα για τα εκατομμύρια ευρώ που σπαταλά ο κ.Νίκας με τη διαδικασία των απευθείας αναθέσεων.

Όση «φασαρία» όμως και αν προκαλεί ο κ.Γόντικας και όσες «γκεμπελίστικες» μεθόδους και αν χρησιμοποιεί δεν θα καταφέρει να «σώσει» τον κ.Νίκα.

Ο κ.Περιφερειάρχης στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα απολογηθεί για όλες τις πράξεις και τις ενέργειες του που οδηγούν την Πελοπόννησο στην οπισθοδρόμηση και δυσφημούν το προφίλ της Περιφέρειας μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις