ΛΑΚΩΝΙΑ. Το σοβαρό ζήτημα της υπερανάπτυξης ανεμογεννητριών στη λακωνική γη ήταν ο σκοπός της συνάντησης που πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με τον Γενικό Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κώστα Δημόπουλο.

Ο κ. Κρητικός διαπίστωσε ότι ο κ. Γενικός κατανοεί πλήρως το κοινωνικό ζήτημα που εγείρεται, ενώ συμφωνούν απόλυτα και οι δύο με τη νέα ρητορική η οποία εκφράζεται και μέσα από τα χείλη του Πρωθυπουργού, για «επανασχεδιασμό της ανάπτυξης των ανεμογεννητριών, καθώς αποτελούν έργα μεγάλης κλίμακος», αποδεσμευμένοι βέβαια και από τη δαιμονοποίησή τους.

Όπως τόνισε ο κ. Κρητικός, «… πράσινη ανάπτυξη και η μετάβαση σε παραγωγή ενέργειας μειωμένων ρύπων είναι στόχος μας, αλλά βέβαια βασικός μας γνώμονας συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος, η ποιότητα της ζωής του, η οποία δεν περιορίζεται μόνο εντός των πόλεων, αλλά και πέριξ αυτών», ενώ για τον κ. Δημόπουλο και τη συνεργασία που είχαν και θα έχουν, δήλωσε:

«Θα έχουμε μία ειλικρινή και στενή συνεργασία με τον κ. Δημόπουλο, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης των εξελίξεων ανά την επικράτεια».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις