ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας ζητά να μάθει ποια είναι η εξέλιξη της υπόθεσης «Τζάνε- Καλαμάκι» ένα έργο που απασχόλησε τόσο την Διοίκηση όσο και την Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το Δεκέμβρη του 2013 σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, ορίστηκε δικηγόρος για να παραστεί στη συζήτηση στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης προσφυγής της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΞΟΝ ΜΕΛΕΤΑΙ ΑΤΕ» που ζητούσε 1.189.547 ευρώ εντόκως.

Είναι η εταιρεία που έκανε τη μελέτη στο αμαρτωλό έργο Τζάνε-Καλαμάκι και δεν είδε ότι η χάραξη του έργου έπεφτε πάνω στα αρχαία, που είναι στο Πεταλίδι με τα γνωστά τεκταινόμενα έκτοτε με την αρχαιολογία.

Επειδή επανειλημμένα σαν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και επικεφαλής παράταξης είχα ζητήσει από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή ενημέρωση για την πορεία αυτής της διεκδίκησης, ενημέρωση που ποτέ δεν έλαβα.

Σας ερωτώ:

Που βρίσκεται η υπόθεση; Τι αφορά αυτή η διεκδίκηση; Έχει εκδοθεί απόφαση; Ποια ήταν η υπερασπιστική γραμμή της Περιφέρειας;

Παρακαλώ τέλος να μου δοθούν και τα σχετικά έγγραφα.

Επισυνάπτω το μόνο σχετικό έγγραφο της Π.Ε Μεσσηνίας με αριθμό πρωτ. 15563/13-12-2013 που έχω στη διάθεσή μου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις