ΣΠΑΡΤΗ. Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Κων/νος Σκάγκος γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου Τοπικής Σπάρτης της Νέας Δημοκρατίας, στις ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές.

Αναφέρει:

«Μετά από ένα κύκλο πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και αποκομίζοντας πλούσια εμπειρία, ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγει για μένα στη Σπάρτη, τη γενέτειρα μου .

Ως Σπαρτιάτης γέννημα θρέμμα, αποφάσισα να επιστρέψω στην Παρτίδα μου, και να προσφέρω πλέον στον τόπο μου, με κάθε τρόπο !

Με την παρούσα μου επιστολή, σας δηλώνω την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας, Σπάρτης, που θα πραγματοποιηθεί την 24η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή.

Η ψηφοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Με το σκεπτικό και την πίστη, ότι οι τοπικές είναι τα κομματικά όργανα που αφουγκράζονται τις τοπικές κοινωνίες και διαμορφώνουν πολιτικές, ότι είναι οι λαϊκές βάσεις που μπορούν κάτω από κατάλληλους χειρισμούς και διαδικασίες να περάσουν μηνύματα στα ηγετικά στελέχη των πολιτικών παρατάξεων και κυβερνήσεων, είναι υποχρέωση μας να συμμετέχουμε ενεργά για ένα καλύτερο αύριο και καλώ όλα μέλη της Τοπικής Σπάρτης να ψηφίσουν με φυσική παρουσία αλλά και ηλεκτρονικά.

Παράλληλα μπορούν να διαμορφώσουν και να βοηθήσουν πολύ περισσότερο, σε τοπικό επίπεδο τις πολιτικές στον Α’ και Β’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης.

Το κλειδί της επιτυχίας και η λύση των προβλημάτων βρίσκεται στην εξωστρέφεια και την σύμπνοια της κοινωνίας.

Η ενότητα και η επικοινωνία μεταξύ των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, είναι ένας άλλος παράγοντας, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο της τοπικής κοινωνίας και της εξέλιξής της.

Κλείνω διατυπώνοντας τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσες κι όσους με προέτρεψαν, με στήριξαν και θα με στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια, η οποία ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα ήθελα να επισημάνω, ότι είναι συλλογική κι όχι ατομική!!!».

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Σκάγκος

Ο Κωνσταντίνος Σκάγκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη. Γαλουχήθηκε μέσα σε μια πολύτεκνη οικογένεια, αφού οι γονείς του απέκτησαν τρία παιδιά, δύο κόρες κι έναν γιο.

Είναι γιος του Πρωτοπρεσβυτέρου – διδασκάλου, Εφημέριου Μυστρά Σπάρτης, πατέρα Λαζάρου.

Ο Κωνσταντίνος Σκάγκος, είναι απόφοιτος του 2ου Λυκείου Σπάρτης και στην πορεία ολοκλήρωσε με επιτυχία τις Πανεπιστημιακές και Μεταπτυχιακές του σπουδές.

Πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεολογίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Θρησκευτικές και Πολιτισμικές Ετερότητες στην Ελληνική Κοινωνία, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Διπλωματούχος της Βυζαντινής Μουσικής , του Ωδείου «Ρωμανός ο Μελωδός»

Συνέχεια των Μεταπτυχιακών του σπουδών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στους τομείς Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού & Διαχείριση επικοινωνιακών κρίσεων, καθώς και Μοντέλα ηγεσίας και με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνεργασία με Saint Thomas Polytechnic Singapore, στη Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Παράλληλα με την επιτυχημένη πορεία των σπουδών του, διετέλεσε καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής, στο Ωδείο Ρωμανός ο Μελωδός, καθώς και σε άλλα ωδεία εφάμιλλα και ως Ερευνητής Εθνομουσικολογίας Κέντρο Εθνογραφικών Μελετών.

Εργάστηκε ως Διευθυντής Καταστημάτων – Store Manager σε υποκαταστήματα αλυσίδων Super Market και έτοιμων φαγητών στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις