ΜΟΛΑΟΙ. Την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείου Μολάων και την άμεση ανάγκη να δοθούν λύσεις, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Υγείας, την Πέμπτη 21/10.

Ο κ. Βελόπουλος τονίζει πως το «…Νοσοκομείο μένει πολύ συχνά χωρίς εφημερεύοντα καρδιολόγο και αναισθησιολόγο», αφού «…ιατροί του μετακινούνται για εφημερίες στην Σπάρτη και χειρουργεία δύσκολα προγραμματίζονται».

Επίσης αναφέρει πως, «Για υποβάθμιση των υπηρεσιών και των εφημεριών του Νοσοκομείου μιλούν οι εργαζόμενοι, γεγονός που θεωρούν ότι μπορεί να αποβεί μοιραίο σε σοβαρά επείγοντα περιστατικά».

Η ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, για το Νοσοκομείο Μολάων

Θέμα: «Αποδυναμώνεται επικίνδυνα το Νοσοκομείο των Μολάων της Λακωνίας»

«Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων της Λακωνίας αλλά και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, το εν λόγω Νοσοκομείο μένει πολύ συχνά χωρίς εφημερεύοντα καρδιολόγο και αναισθησιολόγο, διότι, σε καθημερινή βάση, ιατροί του μετακινούνται για εφημερίες στην Σπάρτη και χειρουργεία δύσκολα προγραμματίζονται.

Η δε απόφαση για τις αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων για “Covid 19” Yγειονομικών έχει επιδεινώσει την κατάσταση των Νοσηλευτικών Μονάδων, όπως και της Νοσηλευτικής Μονάδας των Μολάων. Για υποβάθμιση των υπηρεσιών και των εφημεριών του Νοσοκομείου μιλούν οι εργαζόμενοι, γεγονός που θεωρούν ότι μπορεί να αποβεί μοιραίο σε σοβαρά επείγοντα περιστατικά.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

  • Προτίθεσθε να μεριμνήσετε καταλλήλως, ώστε να σταματήσει να μένει ακάλυπτο από εφημερίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (καρδιολόγοι, αναισθησιολόγοι κτλ.) το Νοσοκομείο των Μολάων της Λακωνίας και οι ασθενείς της περιοχής να μην αναγκάζονται να διαμετακομίζονται στην Σπάρτη;»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις