ΣΠΑΡΤΗ. Την Cynthia Harvey, Σύμβουλο Δημοσίων και Μορφωτικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των Η.Π.Α., υποδέχθηκε στα γραφεία της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, Δρ Αγάπιος Οικονομίδης, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021.

Αντικείμενο

Η Cynthia Harvey είχε πολύωρη συνάντηση συνεργασίας, μαζί με τη συνεργάτιδά της, Μαρκέλλα Καράγιωργα, με τον Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Λακωνίας, με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων στα σχολεία της περιοχής.

Στο Μουσικό Σχολείο

Στη συνέχεια η αμερικανίδα διπλωμάτης επισκέφθηκε, συνοδευόμενη από τον Δρ. Οικονομίδη, το Μουσικό Γυμνάσιο Σπάρτης όπου έγινε δεκτή από τον Δ/ντη, Γιάννη Δημόπουλο, και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, περιηγήθηκε στους χώρους του σχολείου και παρακολούθησε την πρόβα της χορωδίας του σχολείου, εκφράζοντας τον θαυμασμό της τόσο για το σύγχρονο κτηριακό συγκρότημα όπου στεγάζεται το σχολείο όσο και για το επίπεδο της χορωδίας.

Οι συναντήσεις της Cynthia Harvey με τον Διευθυντή και τα στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας «…αναμένεται να αποτελέσουν την αφετηρία μελλοντικών δράσεων από τις οποίες θα προκύψουν πολύτιμα οφέλη για τους/τις εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες των σχολείων της Λακωνίας», όπως αναφέρθηκε αρμοδίως.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις