ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Οιχαλίας ενέκρινε ψήφισμα σχετικά με την κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος –Καλό Νερό – Τσακώνα. Ζητά ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε το έργο να προχωρήσει άμεσα ώστε να σταματήσει η υποβάθμιση της περιοχής λόγω επικινδυνότητας και ακαταλληλότητας του οδικού δικτύου.

Το ψήφισμα

«To δημοτικό συμβούλιο, οι θεσμικοί, κοινωνικοί και λοιποί φορείς, καθώς και οι κάτοικοι του Δήμου Οιχαλίας, απαιτούν την άμεση υλοποίηση του νέου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό - Τσακώνα.

Συγκεκριμένα, απαιτούμε την άμεση κατασκευή του εν λόγω οδικού άξονα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, μιας και κάτι τέτοιο θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και υπονομεύει την τουριστική και αναπτυξιακή προβολή του Νομού μας και κατ’ επέκταση του Δήμου μας.

Πρέπει να αναληφθούν οι όποιες πρωτοβουλίες εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου, ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί σύντομα, βάσει χρονοδιαγράμματος του ΕΣΠΑ.

Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού, σε όλους τους αρμόδιους φορείς Υπουργεία, τον Περιφερειάρχη, στους Βουλευτές Μεσσηνίας και στα ΜΜΕ»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις