ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. «Θες ψυχίατρο» φέρεται να είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην τέως αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου. Αυτή σηκώθηκε από τη θέση της πλησίασε τον Παναγιώτη Νίκα και τον ρώτησε με υψωμένο το χέρι «Σε μένα το είπες αυτό…». Ο Παναγιώτης Νίκας απομακρύνθηκε φοβισμένος λέγοντας τελικά ότι το «θες ψυχίατρο» το είπε σε έναν από τους αντιπεριφερειάρχες του».

Άντε τώρα να βρεις ποιος από τους αντιπεριφερειάρχης έχει χροιά ψυχιάτρου και άντε να πείσεις την εκρηκτική Ντίνα Νικολάκου ότι τελικά δεν απευθυνόταν σε αυτήν.

Το σφάλμα που έχει διαπράξει η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου είναι το εξής: Από την στιγμή που έχει σκοπό να προχωρά σε τέτοιες αντιπαραθέσεις θα έπρεπε να αναθέσει στον σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Λιγνάδη, άλλωστε δίπλα μένει, την σκηνοθεσία και την οργάνωση των συνεδριάσεων σε συνεργασία με τα 2-3 κανάλια που ελέγχει ο Περιφερειάρχης και η Νέα Δημοκρατία. Έτσι δεν θα είχαμε κανένα λόγο να παρακολουθούμε «Σασμό», «Άγριές Μέλισσες», και «Γη της Ελιάς». Θα είχαμε το ιδανικότερο ριαλιτι σόου. Λείπει όμως η σκηνοθεσία… Ποτέ δεν είναι αργά όμως αφού, όπως μαθαίνουμε, ο Παναγιώτης Νίκας όχι μόνον δεν μετάνιωσε για την «αιγίδα» που έδωσε σε παράσταση του Λιγνάδη στις Φυλακές Τρίπολης, αλλά πάλι θα το έκανε και πλέρια θα τον στήριζε αν χρειαζόταν…

Με όσα αυτά που βλέπουμε – και δεν τα βλέπουμε όλα – στο Περιφερειακό Συμβούλιο ασπαζόμαστε την άποψη εκείνων που ισχυρίζονται ότι ο Σαμαράς είχε σοβαρούς λόγους που ποτέ δεν ήθελε τον Νίκα στην Περιφέρεια.

Δείτε λοιπόν στο βίντεο όσα διαδραματίστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης… ανάμεσα στους εξέχοντες της Πελοποννησιακής Βουλής και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ο floor manager κ. Σκαντζός και πάλι ανήμπορος να τηρήσει τους κανόνες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις