ΣΠΑΡΤΗ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου καταστημάτων Εστίασης Σπάρτης κ. Βασίλης Τσαρούχας δεν μασάει τα λόγια του: «Η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει πίσω τα μέτρα που μείωσαν τον τζίρο μας έως κι 70%» αναφέρει και προειδοποιεί για μαύρες μέρες στην εστίαση και «πόλεμο» των επιχειρήσεων με τους εργαζόμενους.

Ο Βασίλης Τσαρούχας ξεκαθαρίζει ότι «αν η Κυβέρνηση πάρει πίσω τα μέτρα στην Εστίαση τότε δεν υπάρχουν αξιώσεις από τον κλάδο». Όμως, όπως φαίνεται «η κυβέρνηση κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, δεν της καίγεται καρφί για την Εστίαση», αλλά όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος όταν η Εστίαση «κλείσει» θα μειωθεί το έσοδο του ΦΠΑ, θα μείνουν άνεργοι χιλιάδες εργαζόμενοι και θα πάθει σοκ η αγορά.

Οι επιχειρήσεις εστίασης και Café είναι το βαρόμετρο που δείχνει ότι τελικά οι εμβολιασμένοι δεν είναι η πλειοψηφία, αφού τα καταστήματα άδειασαν και οι τζίροι κατέρρευσαν σε μια μέρα. Στην περίπτωση δε που η Κυβέρνηση ζητήσει πίσω τις επιστρεπτέες τότε αρκετές επιχειρήσεις θα έχουν μέγιστο πρόβλημα.

Συνιστά στους συναδέλφους του λίγη υπομονή ακόμα, πολύ μεγάλη προσοχή και επιείκεια από τις αρχές που ελέγχουν, σχεδόν αποκλειστικά την Εστίαση που είναι αυτή που έχει υποστεί και τα περισσότερα αυστηρά πρόστιμα.

Τα έργα στη Σπάρτη

Ο Βασίλης Τσαρούχας υποδέχεται με ικανοποίηση τα έργα που ολοκληρώνονται ή ξεκινούν στη Σπάρτη όπως η νέα είσοδος, το Open Mall και η ανάπλαση της Παλαιολόγου. Εδώ και 20 χρόνια δεν έχουν γίνει έργα στην πόλη, όποιο έργο γίνεται καλό είναι, αρκεί να λειτουργούν καλά οι ελεγκτές των έργων» για να γίνονται όπως και όταν πρέπει καταλήγει ο πρόεδρος της Εστίασης στη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις