ΛΑΚΩΝΙΑ. Για το ιδιοκτησιακό πρόβλημα του Λάγιου Λακωνίας συναντήθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο.

Αρωγή

Ο Νεοκλής Κρητικός ζήτησε την αρωγή του Παναγιώτη Πικραμμένου, ο οποίος είναι πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρώην Πρωθυπουργός, με σημαντική εμπειρία πάνω σε τέτοια ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια του Ομότιμου καθηγητή του ΕΚΠΑ Φίλιππου Δωρή, ενός εκ των κορυφαίων και εγκρίτων νομικών πάνω σε ζητήματα διαφορών μεταξύ Ιδιωτών και Δημοσίου.

«Ο κ. Αντιπρόεδρος θα μελετήσει τη γνωμοδότηση και θα επανέλθει για ενημέρωση σχετικά με τη δυνατότητα επίλυσης», τόνισε ο κ. Κρητικός.

Επίσης ο βουλευτής Λακωνίας ενημέρωσε τον Αντιπρόεδρο για τις εξελίξεις για την περιοχή Αφανιά – Κρεβατά, την παύση δηλαδή αποστολής των αγωγών και την έναρξη μιας προπαρασκευαστικής περιόδου για την προώθηση οριζόντιας νομοθετικής ρύθμισης, και του ζήτησε τη συμβολή του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις