ΠΑΤΡΑ. Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο αναπάντεχος θάνατος του Μεντζέλου Μολοχίτη σε ηλικία 56 μόλις ετών. Οικογένεια, συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι βυθίστηκαν στο πένθος και ετοιμάζονται να τον αποχαιρετήσουν την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Όπως γράφει το thebest.gr, η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα ενώ η ταφή θα γίνει στο Β’ Δημ. Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Συντριμμένοι από το βαρύ πένθος η σύζυγος του Λευκοθέα Τσογκα – Μολοχίτη, τα αδέλφια του, Νατάσσα Μολοχίτη, Σπύρος και Σωτηρία Τσόγκα, η πεθερά του Κυριακή Εγγλεζάκη, τα ανίψια του, ο καρναβαλικός κόσμος της Πάτρας και οι συνάδελφοί του.

Παράκλησις των συγγενών είναι αντί στεφάνων στην κηδεία να γίνουν καταθέσεις υπερ του Συλλόγου «Φωτεινό Αστέρι Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία».

Ποιός ήταν ο Μεντζέλος Μολοχίτης

Ο Μεντζέλος Μολοχίτης ήταν στέλεχος επιχείρησης, με μακρά πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα δραστήριος στα καρναβαλικά δρώμενα της πόλης .

Πρόσφατα εξελέγη μέλος στη δημοτική – τοπική οργάνωση Κέντρου πόλεως Πατρώνστις εκλογές της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας στην Αχαϊα.

Ήταν απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Πατρών, ενώ είχε αποκτήσει πρόσθετη επιμόρφωση στους τομείς εμπορικού σχεδιασμού και marketing.

Εργάστηκε σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και έχει μεγάλη εμπειρία στην υποβολή και διαχείριση επενδυτικών σχεδίων, καθώς και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων πληροφορικής, ενώ εργάστηκε και ως ως εμπορικός διευθυντής στην εταιρεία FIBAIR Τηλεπικοινωνίες.

Είχε διατελέσει :
Μέλος του συμβουλίου εθελοντισμού του φορέα «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 200»
Μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Πατρινό Καρναβάλι» του Δήμου Πατρέων
Μέλος του Δ.Σ. και Έφορος του ΠΕΑΚ (Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο) Πάτρας 2010 -2012
Μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – «Πατρινό Καρναβάλι».

Το αντίο του Καρναβαλικού Οργανισμού στον Μεντζέλο Μολοχίτη

«Η είδηση του θανάτου του Μεντζέλου Μολοχίτη προκάλεσε σοκ και θλίψη στο σύνολο της καρναβαλικής κοινότητας και της πατραϊκής κοινωνίας. Ο Μεντζέλος Μολοχίτης συνέδεσε τη ζωή του με το Πατρινό Καρναβάλι και με την εθελοντική του και αστείρευτη προσφορά του πρόσφερε τα μέγιστα στη μεγάλη του αυτή αγάπη, τόσο από τη θέση του απλού καρναβαλιστή όσο και από επίλεκτες θέσεις όπως του μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης, του μέλους της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού, της οργανωτικής ομάδας του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού μαζί με τον Άγγελο Πολυδωρόπουλο, αλλά και του μέλους του συμβουλίου εθελοντισμού του φορέα «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006».

Το λαμπερό γέλιο του Μεντζέλου Μολοχίτη θα λείψει από όλους μας και ο πρόωρος τραγικός χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο Πατρινό Καρναβάλι.

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και η πρόεδρος και μέλη του θα παρευρεθούν στην κηδεία του αποχαιρετώντας τον και καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας

Ήρα Ειρήνη Κουρή»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις