ΣΠΑΡΤΗ. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης αποδίδοντας φόρο τιμής «σε όλους τους ήρωες πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και του Κράτους, με αίσθημα βαθιάς συγκίνησης», όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 12/11 και ώρα 10:30, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο 17 ο χμ της Ε.Ο. Σπάρτης-Καλαμάτας, στο σημείο που έχει ανεγερθεί το μνημείο για τον αείμνηστο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, Αντιπύραρχο Ηλία Γκάτσο.

Τους πεσόντες πυροσβέστες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόφιλος Μαντζαβράκος, ο Πάτερ Παναγιώτης Κοκκορός Εφημέριος Τρύπης οι οποίοι τέλεσαν και την επιμνημόσυνη δέηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δ. Σπάρτης κ. Αθανάσιος Καρλάφτης, η Εκπρόσωπος του ΚΕΕΜ Συνταγματάρχης Παναγιώτα Φραγκιάδου, εκπρόσωποι της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Λακωνίας και Νήσου Κυθήρων, ενώ παρευρέθησαν τα αδέλφια και συγγενείς του εκλιπόντος, καθώς και συνάδελφοι πυροσβέστες.

«Ας ευχηθούμε ότι η Πυροσβεστική οικογένεια να μην θρηνήσει άλλα θύματα. Ας είναι αιωνία η μνήμη των ηρωικών συναδέλφων», υπογραμμίζεται από την ΠΥ Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις