KAΛΑΜΑΤΑ. Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, στο γραφείο του, μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (ΣΚΕΑΚ) προκειμένου να του εκφράσουν τους λόγους και τα αιτήματά τους που αποτελούν και την αιτία του σημερινού κλεισίματος των καταστημάτων τους.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, με κατανόηση για τα αιτήματα και την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά.

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε με προσοχή την επιτροπή, είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά, αφού και ο ίδιος προέρχεται από την επιχειρηματική κοινότητα τόσο τα προβλήματα που οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν, όσο και το πόσο η πανδημία πλήγωσε την οικονομία.

Ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι είναι κρίσιμο να στηριχθεί η πραγματική οικονομία, να υπάρξει βοήθεια από το κράτος καθώς μόνο αν μείνουν όρθιες οι επιχειρήσεις θα μπορέσουν να διασφαλιστούν χιλιάδες θέσεις εργασίας. Συμπλήρωσε δε ότι ο Δήμος είναι ανοιχτός σε συζητήσεις προκειμένου στο μέτρο των δυνατοτήτων του να «στηρίξουμε την πραγματική οικονομία».

Κατά τη συζήτηση οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων ζήτησαν τη συνεργασία με το Δήμο, ενώ αναγνώρισαν ότι η Δημοτική Αρχή έχει κάνει όσα μπορούσε για τη στήριξη του κλάδου τους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις