ΣΠΑΡΤΗ. Την έντονη δυσαρέσκειά τους αλλά και μομφές εξέφρασαν οι Σταύρος Αργειτάκος και Βαγγέλης Βαλιώτης, επικεφαλής αντίστοιχα της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Σπάρτης, κατά της Δημοτικής Αρχής Δούκα, στη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου.

Τι έχει συμβεί

Σταύρος Αργειτάκος και Βαγγέλης Βαλιώτης θεώρησαν, «Απαράδεκτη τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής» αφού οι ίδιοι και τα μέλη των παρατάξεών τους, δεν είχαν ενημερωθεί, ώστε να παρευρεθούν στο συνέδριο «Ολοκληρωμένες δράσεις για Κυκλική οικονομία και μηδενικά απόβλητα» όπου παρουσιάστηκε το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων.

Ας σημειωθεί πως ο Σταύρος Αργειτάκος είναι πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου (ΦΟΔΣΑ) ενώ το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων το οποίο υλοποιείται από τον Δήμο Σπάρτης, ψηφίστηκε από τη Δημοτική Αρχή του Βαγγέλη Βαλιώτη, το 2016!

Αποχώρηση

Η αστοχία αυτή, συνένωσε τις παρατάξεις της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης στην πεποίθηση ότι «η Δημοτική αρχή αγνοεί συστηματικά τις άλλες Δημοτικές παρατάξεις», με συνέπεια οι επικεφαλής και τα μέλη των Ενωμένων Πολιτών και της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης, θέλοντας να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους, να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις