ΣΚΑΛΑ. Για το θέμα του κτηματολογικού προβλήματος του Αφανιά Σκάλας, Δήμου Ευρώτα, συμμετείχε σε σύσκεψη την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σταύρος Αραχωβίτης, με τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα κατόπιν πρωτοβουλίας του συναδέλφου του Θανάση Δαβάκη.

Το σχέδιο νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνάντηση, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατέθεσε σχέδιο νομοθετικής πρωτοβουλίας την οποία είχαν επεξεργαστεί, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με το υπουργείο Οικονομικών, η οποία ωστόσο δεν κατατέθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, με τους συνεργάτες του, δήλωσε ότι «μπορεί να αποτελέσει τη βάση ρύθμισης» και δεσμεύτηκε ότι θα την μελετήσει με τους συναρμόδιους υπουργούς και, εφόσον δεν υπάρχει αντίρρηση, «θα την φέρει για ψήφιση στη Βουλή στις αρχές του νέου έτους».

Φαίνεται λοιπόν πως θα βρεθούμε μάρτυρες σπανιότατης σύγκλισης Κυβέρνησης –Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο έδαφος ενός δύσκαμπτου προβλήματος που ταλανίζει τη Λακωνία, αλλά και πολλές περιοχές της Ελλάδας!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις