ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

Σάββατο 04/12

Στην Καλαμάτα, από τη συμβολή των οδών Β. Σοφίας & Κανάρη, έως Σωκράτους & Κανάρη και στις παράλληλες οδούς αυτών (Β. Αμαλίας, Β. Κωνσταντίνου), ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνου ολιγόωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος την 4.12.2021 ημέρα Σάββατο και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Κυριακή 05/12

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Καλαμάτα επί της οδού Μητροπολίτου Μελετίου (περιοχή Φραγκόλιμνας) και περιμετρικά αυτής, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 5.12.2021 ημέρα Κυριακή και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις