ΣΠΑΡΤΗ. Σε τακτική ετήσια γενική συνέλευση καλεί όλα τα μέλη του ο Σύλλογος των Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ., στον χώρο του Αναγνωστηρίου της Βιβλιοθήκης, Λυκούργου 135, 2ος όροφος, στη Σπάρτη.

Θα γίνει έκθεση πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός, με ανάγνωση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής, και συζήτηση για προτεινόμενες δράσεις.

Στη συνέχεια, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου, για την ερχόμενη διετία.

Τα μέλη μας που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή παρακαλούνται να το δηλώσουν με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση

  • friendsofspartilibrary@gmail.com ή
  • αυτοπροσώπως, κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όλα τα μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Λόγω της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας, αποφασίστηκε από το απερχόμενο Δ.Σ. να θεωρούνται εντάξει οικονομικά τα μέλη με την καταβολή της συνδρομής του τρέχοντος έτους (10€) και να μπορούν, στη συνέχεια, να ψηφίσουν ή και να θέσουν υποψηφιότητα.

Αναφέρει η πρόεδρος, κα Π. Ορφανού:

«Η Γενική Συνέλευση είναι μια ευκαιρία να ακουστούν προτάσεις από όλα τα μέλη του συλλόγου, να συζητήσουμε την πορεία μας για το μέλλον και όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν τη δράση μας.

Το σωματείο μας ενισχύει τη Βιβλιοθήκη στο έργο της και είναι αρωγός σε πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

Αγαπητά μας μέλη, σας περιμένουμε! Περιμένουμε και τις υποψηφιότητές σας, τις ιδέες και τις προτάσεις σας!

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.69136 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021), για λόγους αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, η είσοδος στη Βιβλιοθήκη επιτρέπεται με την επίδειξη:

  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ή ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ RAPID TEST (48 ωρών) ή ΑΡΝΗΤΙΚΟΎ PCR (72 ωρών)».

Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται μετά από 7 ημέρες στον ίδιο τόπο, ώρα και με τα ίδια θέματα. Θεωρείται σε απαρτία με όσα τακτικά μέλη είναι παρόντα και ταμειακώς εντάξει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις