ΓΥΘΕΙΟ. Όπως ενημερώνει τα μέλη του, το Επιμελητήριο Λακωνίας θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η Έκθεση θα διεξαχθεί 4 - 6 Φεβρουαρίου 2022, στο Mec Παιανίας.

Η Έκθεση

Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντας τους τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών. Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσα από τα social media της ΕΞΠΟΤΡΟΦ όπως επίσης να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσα από live μαγειρικές δημιουργίες διακεκριμένων Chef.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Σε περίπτωση όπου το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι αυξημένο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί επιπλέον χώρος. Το κόστος ανά εκθέτη ανέρχεται σε 672€ πλέον ΦΠΑ και το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να καλύψει το 50% του κόστους. Σημειώνεται ότι κάθε επιλογή επιπλέον του βασικού εξοπλισμού θα βαρύνει τους εκθέτες.

Αίτηση συμμετοχής μέχρι 3/1/2022

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις - μέλη όπως αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι 3/1/2022 στο e-mail gytheioc@otenet.gr.

Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2733022279 εσωτ. 5, τον κ. Γιώργο Χαλουλάκο ή εσωτ. 6 την κα Ελένη Γκαραβέλη.

Η δήλωση συμμετοχής στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Το έντυπο παροχών

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις